Welkom op de website van vul naam in

VRIJWILLIGERS

COSA-vrijwilliger word je niet zomaar 
Je inzetten voor COSA is een uitdagende vrijwilligerstaak. Je levert een actieve bijdrage aan een veiliger samenleving. Waarbij je de kans van een zedendader op een leven zonder delicten helpt vergroten.

Boeiende taak
Samen met andere vrijwiligers vorm je een cirkel rond een terugkerende zedendader. Je werkt dus in teamverband, met 3 tot 5 vrijwilligers. Onder het motto ‘geen nieuwe slachtoffers’. Een boeiende taak op het grensvlak van mens, misdaad en maatschappij.

Training vooraf
Vrijwilligers kunnen rekenen op een grondige selectie en training vooraf. Ook de ondersteuning en begeleiding door bevoegde deskundigen gedurende de periode van contact met zedendaders is goed geregeld. 

Meer informatie is te vinden in deze folder (pdf) voor vrijwilligers. Bekijk ook dit filmpje waarin een vrijwilliger en cirkelcoördinator vertellen over hun werk.

Aanmelden
Als je interesse hebt in de vrijwilligersfunctie, download dan het PDF-formulier waarmee je je kunt aanmelden voor een  kennismakingsgesprek.

LET OP: Sla het digitale formulier eerst op voordat je het verstuurt.
Doe je dit niet, dan verstuur je een leeg document en beschikken wij niet over jouw gegevens.  

(voor het openen van het formulier heb je het programma Acrobat Reader nodig, dit kun je gratis downloaden vanaf de website van Adobe) 

 

Of neem contact op met de landelijk projectleider van Reclassering Nederland:

Sylvia van Dartel
tel. 06 83 17 20 64
informatieCOSA@reclassering.nl